Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Τα ίδια!




Δε φανταζόμουν ότι θα κάνω δεύτερη συνεχόμενη ανάρτηση με το ίδιο θέμα. Αλλά όταν συναντάς στο δρόμο σου σε απόσταση λίγων μέτρων, δύο αυτοκίνητα σταθμευμένα εκεί που τελειώνει η ράμπα, αναγκαστικά αλλάζει ο γενικότερος προγραμματισμός του ιστολογίου.

Στην περίπτωση του Θρασύτατου Κηπουρού, 'έσβησα' τους αριθμούς κυκλοφορίας του οχήματος, σε αυτή όμως θα τους αφήσω σε κοινή θέα. Οι φωτογραφίες φρεσκότατες, «ζεστές σαν κουλούρια».

Επειδή το πίσσα και πούπουλα είναι κάπως παρωχημένο και προέρχεται από ένα πολιτισμό ξένο προς τον δικό μας, έγιναν κάποιες δοκιμές για άλλου είδους εικαστικές επεμβάσεις στα εν λόγω οχήματα.






Μουσική: Bourbon Street Parade, με την τρομπέτα του Wynton Marsalis



buzz it!

11 σχόλια:

anepidoti είπε...

πολύ θράσος έχεις, αγαπητέ μου!
;)
εδώ ο κόσμος χάνεται, εκλογές έχουμε κι εσύ ασχολείσαι με τα δευτερεύοντα...
-άξιες επαίνου οι εικαστικές σου παρεμβάσεις!-
καλημέρες!

Margo είπε...

Η περιοχή μοιάζει αραιοκατοικημένη, που να δεις τι γίνεται στα δυτικά προάστια! Αν είχα αυτά τα αυτοκόλλητα θα ήθελα ένα μεροκάματο να κολλάω. Ως πιστός οπαδός της πεζοπορίας έχω έρθει πολλές φορές στο σημείο να θέλω να πάρω τον νόμο στα χέρια μου. Ο τροχονόμος να σταματά τα αυτοκίνητα για να γράψει και να εισπράξει βεβαίως βεβαίως και γύρω του να γίνεται χαμός και να μην παίρνει χαμπάρι!
Μου έχει συμβεί να περιμένω στη ράμπα με καρότσι και δύο μωρά για να περάσω απέναντι και οδηγός να φωνάζει και να βρίζει που τον εμπόδιζα να παρκάρει!!!

Η εικαστική παρέμβαση δίνει ιδέες, μήπως την άλλη φορά βγω με σπρέι;)
Καλό Σαββατοκύριακο!

Τσαλαπετεινός είπε...

anepidoti : Ωχ! Ναι καλά λες πρέπει να ασχοληθώ με τις εκλογές! Πρέπει να στρωθώ επιτέλους για μια τουλάχιστον σοβαρή εκλογική ανάρτηση.

Margo: Όχι με σπρέι ! Είναι ένα είδος βίας που τελικά δε φέρνει αποτέλεσμα. Πάρε τα αυτοκόλλητα με το γάιδαρο. Ετοιμάζω να τυπώσω σημειώματα- έχω βαρεθεί να τα γράφω με το χέρι- που θα έχω μαζί μου για να τους τα αφήνω. Κι αν δε φέρουν αποτέλεσμα υπάρχει και η δυνατότητα να καλέσει κανείς την τροχαία.

vague είπε...

Κοίτα, νομίζω ότι θέλει λίγη επεξεργασία η ιδέα περί εικαστικής επέμβασης.
Το λέω αυτό επειδή, αν μπορούσες να μου υποσχεθείς το σχεδιάκι της πρώτης φωτο στο αυτοκίνητό μου, θα παρκάριζα μάλλον, έστω για λίγο, μπροστά στη ράμπα.

Εντάξει, ίσως δεχόμουν ότι με απειλείς, αν επρόκειτο να βρω το αποτέλεσμα της δεύτερης φωτο
χα χα χα

Έχω πάρει ένα αδικαιολόγητο και αψυχολόγητο γαϊδουρινό παράσημο μια φορά, που με έκανε τρελή από θυμό. Δεν εγκρίνω καθόλου τη μαζική διάθεση αυτών των αυτοκόλλητων, γιατί πέφτουν εύκολα σε χέρια κρεττίνων κι έτσι η δράση αυτή, χάνει τελείως το νόημά της.

λι8οξόος είπε...

το γκράφιτι μου άρεσε.
πειράζει?

b|a|s|n\i/a είπε...

την επόμενη φορά να κάνεις γράφιτι το σηματάκι με το γάιδαρο. αν και το βρίσκω μάλλον ατυχές. μια χαρά συμπαθητικό ον είναι ο γαϊδαράκος. :) καλό σου βράδυ!
και μόλις μου έλυσες και την απορία την σημερινή, στην βόλτα στο πάρκο με τον μόμπυ. τι είδους πτηνά ήταν αυτά που αντικρίσαμε. τσαλαπετεινοί!

Τσαλαπετεινός είπε...

Συνοδοιπορος: Σύντομα θα κυκλοφορήσει αναλυτικός κατάλογος με εικαστικές επεμβάσεις επί παρανομούντων οχημάτων. Και λόγω της ζήτησης που σημειώθηκε θα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό γκραφιτις.

Το τελευταίο που λες δεν το είχα σκεφτεί. Προφανώς κάποιοι κάνουν άλογη χρήση για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται. Αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει η διάθεσή τους.


λι8οξόος: Το άλλο βγαίνει σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Στο λέω για να μην βιαστείς να αποφασίσεις. Αν επιμένεις πάντως θα έχεις το γκράφιτι. Πρέπει να ενημερώσω τον καλλιτέχνη για τη μεγάλη επιτυχία της δουλειά του. ;-)

Τσαλαπετεινός είπε...

b|a|s|n\i/a: Εγώ και η παρέα μου ήμασταν στο πάρκο! Γιατί νομίζεις ότι αμέσως μετά πετάχτηκα στο blog σου και άφησα τις ευχές; Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ή συμπτωματικό. Ο Μομπυ, μας αντιλήφθηκε αμέσως, τέντωσε τα αυτιά του και ήταν έτοιμος να έρθει να μας χαιρετίσει αλλά τον τράβηξες και κοίταξες προς το μέρος μας με απορία…για αυτό και δε σου μίλησα. ;-)

Το γκράφιτι με κεντρικό θέμα το γάιδαρο υπό κατασκευή.

Μαύρος Γάτος είπε...

WE NEED YOU

για το Blog των Ηρωικών Κάφελλων!!!

ρίξε μια ματιά αν θέλεις και πέσμου να σε κάνω op!

http://eimaste-kafroi.blogspot.com

αν δεν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις ενεργά, μού επιτρέπεις να αντιγράψω εκεί το συγκεκριμένο άρθρο;

Τσίου

Τσαλαπετεινός είπε...

Μαύρος Γάτος: Δεν διευκρινίσατε, τι σημαίνει ενεργή συμμετοχή, τις αποδοχές μου, την άδεια, τα πριμ και το χρόνο της συνεργασίας. Και κυρίως αν μπορώ να διατηρήσω παράλληλα τη δική μου επιχείρηση.
Εις αναμονή της ολοκληρωμένης σας πρότασης, λοιπόν! Στο μεταξύ φυσικά μπορείτε να αναδημοσιεύσετε από κει- το οποίο από καιρό έχω δει- το παρόν ή όποιο άλλο θέλετε.

Μαύρος Γάτος είπε...

My dear, money is not a problem (πόσο καιρό πε΄ριμενα να το εκστομίσω αυτό.... Σ:ο)))))

Σάς στέλνω ένα λευκό τσεκ, και συμπληρώστε εσείς το ποσό, κατά την κρίση σας - σε φυλλαράκια ματζουράνας φυσικά

Στο μεταξύ τσιμπάω και το κείμενο
Σ;ο)))))))))))