Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Vote for...




Δεν ξέρω αν αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί ήταν οφθαλμαπάτη που οφείλεται στην αυξανόμενη αγωνία του αναποφάσιστου ψηφοφόρου λίγες μόνο μέρες πριν βρεθεί μπροστά στην κάλπη των Ευρωεκλογών, αν πρόκειται για ένα φαινόμενο που ξεπηδά από τη σφαίρα του ανεξήγητου, ή απλώς για μια πρωτότυπη προεκλογική καμπάνια κάποιου κόμματος που διεκδικεί την ψήφο μου και εισέβαλε σα spam στο ίδιο μου το πιάτο μου τρώγοντας το ¼ της φέτας του τοστ που είχα ψήσει σήμερα για το πρωινό μου για να γράψει με αυτό τον τρόπο το σύνθημά του.




Μουσική: Al Otro Lado del Rio του Jorge Drexler από την Ουρουγουάη. Ακουγόταν στην ταινία Diarios de motocicleta και απέσπασε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιου το 2005.



Η εικόνα από εδώ.




buzz it!

17 σχόλια:

mermyblue είπε...

υπαρχει τελικά αυτό που λέμε "αγωνία του αναποφάσιστου ψηφοφόρου"?
γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν να αγωνιά πλέον?
την καλησπέρα μου
αυτό το όμορφο βροχερό προεκλογικό απόγευμα

Σελιτσάνος είπε...

Ακόμα αναποφάσιστος;Σας έχω βοήθημα στο σπίτι μου(μαζί με το τσάι και το φοντανάκι...)

b|a|s|n\i/a είπε...

βάλτε γρήγορα μία φέτα ζαμπόν! :)
ότι θα ψηφίσω θα ψηφίσω. αν και δεν ξέρω πλέον το νόημα τα πολλά τελευταία χρόνια. είναι που είναι και πέντε λεπτά από το σπίτι το εκλογικό κέντρο σχολείο. οπότε θα δω λογικά κόσμο. θα μπω και μία βόλτα μέσα.

λι8οξόος είπε...

απ' το "for me" και κάτω, είμαστε εντάξει.
το "vote" ήθελε λίγο φρυγάνισμα παραπάνω.

maximus είπε...

Spooky!!!

μ είπε...

Εμένα πάλι το for me μου φαίνεται καμμένο, ενώ το vote μια χαρά!

"The dark side of the toast".
ή ίσως
"Η άλλη όψη του τοστ".

;)

Prokopis Doukas είπε...

lol! Ψηφίζω δαγκωτό τσαλαπετεινό (αν αλλάξει ονομασία)...

Τσαλαπετεινός είπε...

mermyblue : Νομίζετε ότι το λέω ποιητική αδεία; Υποφέρω σας λέω! Κι ακούω διαρκώς ένα χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα…λέτε να σταματήσει με τη δύση του ηλίου την Κυριακή;


Σελιτσάνος: Αν καταφέρω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα ως υπεύθυνος πολίτης θα το οφείλω σε σας, στο βοήθημα που εκπονήσατε για τους ταλανιζόμενους αναποφάσιστους και βεβαίως στα φοντανάκια σας. (τρία πήρα)


b|a|s|n\i/a : Έτσι όπως το θέτεις, σου προτείνω να βάλεις ένα μπεζ λινό παντελόνι και άσπρο πουκάμισο με διπλωμένα μανίκια και μαλακά άνετα παπούτσια. Μόλις μπεις στο εκλογικό τμήμα βγάλε τα γυαλιά ηλίου.

Τσαλαπετεινός είπε...

λι8οξόος: Εκτός από το ραδιοφωνάκι μου κάνει νερά και η τοστιέρα. Αν φαίνεται χάλια να κάνω ομοιόμορφο το ψήσιμο στο photo shop.


MAXIMUS: Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!!! Σσσς…Οι άλλοι ούτε καν διαβάσανε το κείμενο- γράφω μεγάλα γκρινιάζουν, γράφω μικρά δεν τα διαβάζουν- αν προσέξεις μόνο για τη φωτογραφία λένε. Απελπίστηκα Maximus!


Μάνος : Μάνο, σε παρακαλώ μπορείτε να αποφασίσετε με το Λι8οξόο τι θέλετε;
Αν δεν τα βρείτε να ψήσω κι άλλη φέτα αλλά φοβάμαι πολύ…the dark side of the roast. 


Prokopis Doukas : Θα δεχτώ οποιαδήποτε ονομασία, αρκεί να αναλάβετε εκπρόσωπος τύπου. (Πάντα σε πτηνό βέβαια. Α! Και τη μουσική επιμέλεια των συγκεντρώσεων για να μαζέψουμε κόσμο. )

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω που μας ωθεί.Επιλέγω άρα υπάρχω..Επιλέγω δηλαδή πως θα είναι αυτός που θα με βοηθήσει να μην επιλέγω εγώ τι θα επηρεάζει τη ζωή μου..Επιλέγω ποιός θα μου στερήσει την ελευθερία μου..

xomeritis είπε...

Ο πεινασμένος καρβέλι ονειρεύεται.
Και το καρβέλι ψήφους.

I am burned toast,
You are my flying toaster,
Watching for toasts on the wing,
flying to Brussels.

anepidoti είπε...

μου φαίνεστε ανόρεχτος...και τσιμπολογάτε ακατάστατα....τι να περιμένει κανείς από έναν τσαλαπετεινό..;

apos είπε...

Eγώ πάντως ψηφίζω δαγκωτό τον Jorgecito Drexler. Λατρεμένος.

Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν ανήκω στους αναποφάσιστους μου άρεσε η εικόνα με άλλη όμως ερμηνεία! Να τους ξεροψήσουμε με την ψήφο μας όσους μας υποβιβάζουν.Ελπίζω να σας επηρέασα με την παρήχηση του "ψη" στο σύνθημά μου!
Meli

Rodia είπε...

Να έρθω να μερεμετίσω τις τρυπούλες; :)

Τσαλαπετεινός είπε...

CARPE DIEM: Τι να προσθέσω εγώ, ένας μικρός αναποφάσιστος τσαλαπετεινός;


Thomas Xomeritis: Αντί ιπτάμενης τοστιέρας θα ήθελα να ήμουν μια αυτόματη υπερσύγχρονη ποστιέρα-με ρυθμίσεις μεγέθους αναρτήσεων, ύφους, θεματολογίας. Thanks for the poem…


anepidoti : Ε, όχι και ακατάστατα! Τα γράμματα είναι τέλεια τσιμπολογημένα. Ξέρεις πόση ώρα μου πήρε;

Τσαλαπετεινός είπε...

apos: Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα σου άρεσε και σκέφτηκα ότι μόνο εσύ θα καταλάβαινες και το κρυφό μήνυμα του τραγουδιού !


Meli: Οι παρηχήσεις πάντα με επηρέαζαν στις μεγάλες αποφάσεις γιατί δεν είμαι τυφλός τα τ' ώτα, τον τε νουν, τα τ' όματα.

Rodia : Με τυράκι και ζαμπονάκι; ;-)