Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Σοφοκλής...

.
«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας. Δεν είναι Ελληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Ελληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Ελληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».


Την εικόνα του πρακτορείου www.intime.gr , πρώτη ύλη για το photoshop, τη βρήκα εδώΤο κείμενο, από εδώ
Διαβάστε επίσης: Έχει η Ευρώπη Μεξικό; 



update:Αν ακόμα και ο ρατσιστής έχει μέσα στην τρικυμία του εγκεφάλου του το όριό του, αν ακόμα και ο ρατσιστής δεν βλέπει τον σταρ σαν μαύρο, αλλά σαν σταρ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν καταλαβαίνει από τέτοια και βρίσκεται πέντε σκαλιά πιο πέρα, στο δικό του ιδεοληπτικό σύμπαν. Και αν κάνουμε την οδυνηρή παραδοχή πως στο θέμα της μετανάστευσης η Χρυσή Αυγή βρήκε προνομιακό πεδίο και χτύπησε ρατσιστική φλέβα καθώς η εχθρική ρητορική προς τον εξαθλιωμένο ξένο βρίσκει απήχηση, η ρητορική κατά του Σχορτσανίτη αποτελεί αυτογκόλ”...του Old Boy  δημοσιευμένο στο unfollow

5 σχόλια:

Σταυρούλα είπε...

Ξεφτιλισμένοι. Όπως δε λέει κι ο plagal στο τουίτερ ο Παναγιώταρος έχει ανεπαίσθητο αξάν, μάλλον έχει ζήσει ή μεγαλώσει στο εξωτερικό (Β.Αμερική, Καναδά)

Σελιτσάνος είπε...

Επί του πιεστηρίου:Ο βουλευτής της ΧΑ Μεσσηνίας είναι παντρεμένος με ρουμάνα.Άρα τα παιδιά του τί είναι;(Ο ευρών κερδίζει πιστοποιητικό φυλετικής καθαρότητος.Όποιος απαντήσει "μπάσταρδα" κερδίζει κάρτα φίλου της ΧΑ-ή ελέγχεται δια την απώλειαν της ψυχραιμίας του.)

Ανώνυμος είπε...

Εσεις τι περιμένατε απο αγράμματους, άεργους, πιθηκάνθρωπους φασίστες με παραφουσκωμένα μπράτσα ...? Είναι σα να ζητάμε καλλιγραφίες απο της μυλωνούς τον ....μπιπ....!

Yannis Tsal είπε...

Καταρχήν δεν υπάρχει ελληνική φυλή, οι φυλές απο αρχαιοτάτων χρόνων είναι τρεις. Ελληνική εθνοτική ομάδα υπάρχει. Αλλά ξέχασα, αυτοί που τα λένε αυτά είναι αμόρφωτοι, άρα πιο... γνήσιοι.

katabran είπε...

ο Γκαζμέντ Καπλάνι είπε πως έτσι είναι η ζωή, παράξενη...κάποιοι "ξεκινούν" αφρικανοί και γίνονται ελληνες και κποιοι άλλοι "ξεκινούν" αρβανίτες με φουστανέλα και καταλήγουν ναζί...

όσο περισσότερο εκφράζονται οι μικροτσούτσουνοι της χ.α. τόσο περισσότερο χαίρομαι που δεν ξέρω από που προέρχομαι...

καλησπέρα!