Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"Στραπατσάδα" στην ΝΕΡΙΤ




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστολογίου, αυτές τις μέρες το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, με πρώτιστο στόχο την ποιότητα του προγράμματος, γιατί όπως αναφέρει η πηγή -που προφανώς δε θα αποκαλύψω- η ΝΕΡΙΤ επιθυμεί να βγει στον αέρα κάνοντας όχι απλώς αισθητή την παρουσία της, αλλά καταρρίπτοντας  κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης ώστε να κερδίσει από την πρώτη στιγμή που θα εκπέμψει το μεγαλύτερο κομμάτι της τηλεοπτικής πίτας. 

Ήδη έχουν κλειδώσει μερικά μεγάλα ονόματα, για την ώρα όμως αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό. Ενδεικτικό πάντως των προθέσεων τόσο του προέδρου όσο και των υπεύθυνων του νέου σταθμού είναι ότι εξασφάλισαν με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, συνεργασία με τους άριστους κάθε τομέα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι διεθνούς φήμης και αναγνωρισμένης αξίας chef που έχει αναλάβει καθημερινή εκπομπή μαγειρικού περιεχομένου, με πιθανό τίτλο “Στραπατσάδα” βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στα στούντιο του νέου σταθμού. 

Η φωτογραφία που δημοσιεύω σήμερα κατά αποκλειστικότητα, βγήκε στη διάρκεια των γυρισμάτων πιλοτικής εκπομπής των οποίων παρακολούθησα ένα μικρό μέρος. Η συγκεκριμένη, που έχει σαν θέμα της μια πρωτότυπη πολιτική ομελέτα, πολύ πιθανόν να είναι και η πρώτη που θα προβληθεί. Από πρόχειρες σημειώσεις που κράτησα, ο chef μετά από μια  σύντομη εισαγωγή άρχισε να μαγειρεύει λέγοντας: “Σπάμε τέσσερα -πέντε άρθρα του συντάγματος σε ένα μπολ, προσθέτουμε μερικές ψιλοκομμένες ΔΕΚΟ και τα χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σε μια μεγάλη αντικολλητική πράξη νομοθετικού περιεχομένου λιώνουμε 2600 εργαζόμενους και μόλις κάψουν, ρίχνουμε το μείγμα...”



5 σχόλια:

Άιναφετς είπε...

Το έφερε η μοίρα μου, (γιατί μου αρέσει η στραπατσάδα) να κάνω σήμερα την πρώτη μου επίσκεψη στο μαγειρείο σου!
Πριν λίγο άκουγα τον Κον Μπεντίτ και λίγο πριν διάβαζα πως ιδιότης κατοχύρωσε την συνταγή Νερίτ για να μη μπορεί να την χρησιμοποιήσει ο Αρχι-μάγειρας!
Καλώς σε βρίσκω και καλή μας χώνεψη!

ΦΛΩΡΑ είπε...

Μας αρέσει ή όχι θα τη φάμε όλοι τη στραπατσάδα....

Nefosis είπε...

Τσαλαπετεινέ να διασταυρώσουμε τις πηγές μας γιατί έμαθα ότι οι νέες εκπομπές μαγειρικής της ΝΕΡΙΤ θα είναι τούρκικες και άρα η στραπατσάδα θα γίνει με αυγά Τουρκίας.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική συνταγή και όπως όλα δείχνουν τελικά τόσο ο Βαγγελης όσο και ο Φώτης κάτι θα τσιμπήσουν , παρόλο που αρχικά δήλωναν δυσανεξία στο αυγό!
@ντινετρινο

Yannis Tsal είπε...

Αν μη τι άλλο, να αναγνωρίσουμε ότι από την παλιά ΕΡΤ έλειπαν τέτοιες εκπομπές μαγειρικής!