Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Θρασύτατος κηπουρός!



Το θράσος και η ανευθυνότητα σε αυτή τη χώρα έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο! Κηπουρός, αγνώστων στοιχείων αποφάσισε να ασκήσει την τέχνη του κάτω από σταθμευμένο αυτοκίνητο χωρίς να αναλογιστεί τις καταστροφικές συνέπειες της παράλογης ενέργειάς του για το όχημα!

Είναι προφανές ότι η απαιτούμενη για τα φυτά υγρασία, σύντομα θα δημιουργούσε σκουριά στο σασί, τα αδηφάγα κλαδιά θα τυλιγόταν ασφυκτικά γύρω από τον άξονα και την εξάτμιση, ενώ τα αγκάθια θα πλήγωναν ανεπανόρθωτα τόσο τα ζαντολάστιχα όσο και το χρώμα του αμαξώματος.

Όμως κανένα από τα παραπάνω ολέθρια αποτελέσματα δεν υπολόγισε ο ασυνείδητος κηπουρός. Δε σεβάστηκε την ιδιοκτησία του ανυποψίαστου πολίτη, που θα επέστρεφε και θα αντίκριζε φθορές που η αποκατάστασή τους θα απαιτούσε κανονική αφαίμαξη του ήδη επιβαρυμένου οικογενειακού του προϋπολογισμού. Πέρα όμως από το κόστος των επισκευών δε πρέπει να παραβλέψουμε την οδύνη του δύσμοιρου ιδιοκτήτη στη θέα αυτής της καταστροφής.

Είμαστε τελικά εντελώς απροστάτευτοι, θύματα της ασυδοσίας του κάθε ανεύθυνου συμπολίτη μας; Προφανώς ναι! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι τη στιγμή τουλάχιστον που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος παρά τα αυξημένα μέτρα, που οι αρχές διατείνονται ότι έχουν λάβει μετά το περιστατικό. Στο μεταξύ ελέγχονται εξονυχιστικά πληροφορίες που έδωσαν στις αρχές περαστικοί οι οποίες εμφανίζουν τον δράστη ως αλλοδαπό.

Άκαρπη αποδείχτηκε η έρευνα της σήμανσης σε τμήμα σωλήνα αυτόματου ποτίσματος που είχε εγκαταστήσει ο δράστης για να ολοκληρώσει την εγκληματική του πράξη. Προφανώς φορούσε γάντια κι έτσι τα μόνα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν ήταν νεαρού υπαλλήλου σε κατάστημα με υδραυλικά και υλικά εγκατάστασης αυτόματου ποτίσματος στην οδό Αθηνάς που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Σε ερώτηση του σταθμού μας αν θυμάται και μπορεί να περιγράψει τον αγοραστή του εν λόγω σωλήνα ο νεαρός υπάλληλος δήλωσε με ειλικρίνεια: "Ξέρετε τι δουλειά έχει πέσει αυτές τις μέρες;... Πού να θυμάμαι!"

Τέλος, σε έκτακτη σύσκεψη που συμμετείχαν ιδιοκτήτες και διευθυντές ραδιοφωνικών σταθμών -στην οποία ας σημειώσουμε ότι δεν έλαβε μέρος ο πρόεδρος της ΕΡΤ- αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους, αποφασίστηκε ομόφωνα τουλάχιστον μέχρι τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη να μην μεταδοθεί ούτε μία φορά από τις συχνότητές τους το γνωστό τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού "Ο κηπουρός" . Ο συμπαθής δημιουργός, παρά την επιμονή των ρεπόρτερς του σταθμού μας, απέφυγε με ευγενικό ομολογουμένως τρόπο να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, τόσο για το συμβάν όσο και για την απόφαση της σύσκεψης.

Αν έχουμε νεότερα για το θέμα θα διακόψουμε τη ροή του προγράμματός μας με έκτακτο δελτίο για την άμεση ενημέρωσή σας.

Καλό μας μήνα...


Το τραγούδι: Once in a garden


από το δίσκο Village Lanterne του 2006






buzz it!

22 σχόλια:

λι8οξόος είπε...

ε, μα!
δίκαιη η αγανάκτηση του παίκτη.
:)
καλό μας μήνα.

maximus είπε...

Aίσχος! Να μαστιγωθεί παραδειγματικά έξω από το Δημαρχείο και στον άτυχο οδηγό να δοθεί άμεσα αναπηρική σύνταξη, γιατί απ'οτι βλέπω μια(;)αναπηρία πρέπει να την είχε και πριν το περιστατικό.

Keen sense of humour! Έχω καταλάβει τι τσαλαπετεινός είστε εσείς...

Υ.Γ. Η χαζή ερώτηση της ημέρας: Το όνομα πως μπαίνει στη φωτό;

Prokopis Doukas είπε...

lol... Καλό μήνα!

Τσαλαπετεινός είπε...

λι8οξόος : Δε λες που διατήρησα την ψυχραιμία μου! Η πρώτη σκέψη ήταν να χρησιμοποιήσω πίσσα και πούπουλα. Και καλά τα πούπουλα τα είχα πάνω μου πρόχειρα, πίσσα όμως από πού μπορείς να προμηθευτείς άμεσα;

MAXIMUS : Στην πλατεία Συντάγματος καλύτερα, όπου συνηθίζονται τελευταία τα (αυτό) -μαστιγώματα. Κι αν δεν υπάρχει δυνατότητα για αναπηρική σύνταξη λόγω κρίσης, έστω ένα εφ άπαξ, μια αποζημίωση…

Αν έχεις καταλάβει «τι τσαλαπετεινός είμαι εγώ», σε παρακαλώ πες μου και μένα. Είμαι σε περίοδο αυτογνωσίας και οι παρατηρήσεις σου μπορεί να με βοηθήσουν.

*Γενικά, τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας διαθέτουν ένα εργαλείο - στο photo shop εμφανίζεται με το σύμβολο Τ-
με το οποίο μπορεί να γράψεις πάνω στις εικόνες (με δυνατότητες επιλογής γραμματοσειράς, χρώματος, μεγέθους, πλάγιων, bolt…) Αν έχεις το photo shop προσοχή στο τέλος πρέπει από το layer να επιλέξεις flatten image.

maximus είπε...

Κιμπάρης

Ανώνυμος είπε...

Χμ... πρέπει να σε προμηθεύσω και με τα γαιδουροαυτοκόλλητα, στα οποία θα προσθέσω και ένα γαίδαρο που τρώει σανό... και χορτάρι και λουλουδάκια!

Ανώνυμος είπε...

@Maximus
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!! ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ

maximus είπε...

Prank?

Τσαλαπετεινός είπε...

Prokopis Doukas: επί ίσιοις…

MAXIMUS: Αυτό είναι παράσημο!

Spastos Petalakis : Πίσσα μπορείς να μου βρεις; Θέλω 5 συσκευασίες των 10 κιλών. Ή 3 των 5. Ότι βρεις πάρε μου!

MAXIMUS -Spastos Petalakis: Μια που πιάσατε μεταξύ σας κουβέντα, θα βγω για να σας αφήσω μόνους. Πείτε τα με την ησυχία σας. Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα.

Margo είπε...

Τώρα που πέρασε η Πρωταπριλιά σε παρακαλώ τσαλαπετεινέ, δώσε πίσω στον καημένο τον κηπουρό, την χαμένη του τιμή... αφού κατά βάθος είσαι καλός!!!

Κ.Κ.Μοίρης είπε...

πω πω εμμηνόπαυση ο Richie...

Τσαλαπετεινός είπε...

Margo: "Η ιστορία θα τον δικαιώσει" είναι η απάντηση μου που είναι κλεμμένη...

Και αποτελεί κουϊζ προς όλους: ποιός το είπε, σε ποιά γλώσσα, πότε, με ποιά αφορμή και τι ζώδιο είναι; (αυτό το τελευταίο για να δυσκολέψω μερικούς μερικούς που απαντάνε σε όλα αμέσως! )


Κ.Κ.Μοίρης: Αν δε σας άρεσε το τραγούδι να μου το πείτε ευθέως να το αλλάξω αμέσως αλλά μην πετάτε σπόντες για τον καϋμένο το Richie...έχω πάντα εφεδρίες για απαιτητικούς επισκέπτες όπως εσείς.

Κ.Κ.Μοίρης είπε...

ευθέως το είπα :-D

Ανώνυμος είπε...

Το διαβάζω στις 3 Απριλίου και το αντιλαμβάνομαιως μια πολύ έξυπνη εικόνα πλήρους αντιστροφής του δικαίου.Και λέω "ούτε σοφιστής να ήσουνα, Τσαλαπετεινέ". Ύστερα από τα σχόλια κατάλαβα την επικαιρότητα του ψέματος.Πάντως για μια στιγμή κάμθηκε η εμπισστοσύνη μου στην αίσθηση δικαίου...
Meli

xomeritis είπε...

Eco-terrorism.

Κάθε πάρκινγκ και πάρκο.

Κάθε παρκαρισμένο αμάξι και ζαρντινιέρα.

Freedom είπε...

Βασικά, καλησπέρα σας
Λατρεύω απίστευτα τους Blackmore's Night από το 2001, πολύ τη χάρηκα την επιλογή σου! Όσο για το σταθμό σας, όταν θέλουμε να πάρουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, δεν πηγαίνουμε με το κασετοφωνάκι στην τσάντα, κουνώντας τα χεράκια, παίρνουμε το κατιτίς μας, κατά προτίμηση 50-500 ευρω, που έχουν αποδεδειγμένες θεραπευτικές ιδιότητες και επαναφέρουν τη μνήμη εν τω άμα και πάμε... Ουφ, εγώ θα σας τα λέω αυτά;

Τσαλαπετεινός είπε...

Κ.Κ.Μοίρης: Αν ρίξετε μια ματιά 3 σχόλια κάτω από το δικό σας- το δεύτερο- θα καταλάβετε πόσο με ταλανίζει το δίλλημα, να αλλάξω το κομμάτι όπως σας υποσχέθηκα ή να το αφήσω χάριν της χαριτόβρυτου Freedom που λατρεύει τους Blackmore's Night και άλλων επισκεπτών που εξέφρασαν παρασκηνιακώς την επιθυμία να παραμείνει ως έχει…


Meli: Μόνο για μια στιγμή κάμφθηκε η εμπιστοσύνη σου στη αίσθηση δικαίου και μάλιστα εξ αιτίας μου;


Thomas Xomeritis: Είσαι πηγή έμπνευσης! (και θα το αποδείξω σύντομα)


Freedom: Ο σταθμός μας είναι υπό δοκιμαστική λειτουργία – δεν έχουμε πάρει ακόμα την άδεια-οπότε αν έχετε δελτίο παροχής θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε.
Έχουμε μελετήσει – όλοι στο διοικητικό συμβούλιο – τη δουλειά σας και εκτιμούμε το πηγαίο σας ταλέντο, την ιστορική σας κατάρτιση, τον αυθορμητισμό σας και σκεφτόμαστε να σας κάνουμε ένα δοκιμαστικό για το δελτίο των 7 που είναι το βασικό του σταθμού μας. Για ευνόητους λόγους θα ήθελα να μη διαρρεύσει ακόμα, αλλά με χαρά σας εκμυστηρεύομαι ότι είσαστε η επικρατέστερη των υποψηφίων.

Μαύρος Γάτος είπε...

Αίλαιως!!!!!!

Σ;ο)))))

Freedom είπε...

Κι εμείς με χαρά το μαθαίνουμε, διότι εκτιμούμε το σταθμό σας και το διοικητικό σας συμβούλιο για το γούστο του (γκουχ γκουχ) αλλά εκτός των άλλων όρων που θα θέσω (γιατί με ζητάνε και από τον alpha απεγνωσμένα, αλλά αν ρωτήσετε θα κάνουν ότι δε με ξέρουν) θέλω και κάποιον να κλείνει το χώστεν ουντ ντελικατέσεν όταν βραδιάζει. Διότι καλή η δημοσιότης, πλην όμως "τη μπετονιέρα μην τη βλαστημάς, αυτή σου δίνει για να φας...".
Τα σέβη μου στον πρόεδρά σας... :-)

Spy είπε...

Μα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ επιτέλους;

Unknown είπε...

το κάθαρμα ο κηπουρός!
καλά, σ'αυτή τη χώρα όλα πάνε κατά διαόλου!
να ετοιμάζεις πάσχα με λουλουδάκια!
αν είναι δυνατόν!
οπωσδήποτε αυγά θα έπρεπε να έχει φυτέψει στο επίμαχο σημείο, και μάλιστα, επειδή τα αυγά θέλουν και κάποια ζεστασιά, έπρεπε να τα φυτέψει και μέσα στο αυτοκίνητο, και να περάσει κι ένα μελάτο στον ευσυνείδητο οδηγό, για ντεσέρ...

Sinnerman είπε...

@ σπαστο πεταλακη: καλα τα αυτοκολητακια με το γαϊδουράκι (όλο ξεχνάω να παω να προμυθευτω) αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ήχος της βαριοπούλας στο καπό του αυτοκινήτου θα ταιριαζε καλύτερα, ιως προκαλούσαμε και τους stomp να αρχισουν να κοπανανε τις λαμαρινες και να δημιουργουν μουσική. Με εκνευρίζει απίστευρα η αγένεια των οδηγών!