Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009

Τρακτέρ

Η καθυστερημένη απογείωση του Τσαλαπετεινού στον αιθέρα των Ιστολογίων του στέρησε την ευκαιρία να πετάξει πάνω από μπλόκα των αγροτών ανά την επικράτεια και να καλύψει τις κινητοποιήσεις τους από αέρος.
Θα μπορούσε βεβαίως να φτερουγήσει προς το λιμάνι του Πειραιά για την απόβαση των εκ Μεγαλονήσου ορμώμενων αγροτών. Μια τέτοια πτήση όμως θα ήταν άκρως επικίνδυνη για τον αρχάριο Τσαλαπετεινό.
Είναι γνωστό ότι τα γλαροπούλια του λιμανιού είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στις παραβιάσεις του εναερίου χώρου τους και δεν περιορίζονται σε αναχαιτίσεις, αλλά προβαίνουν με συνοπτικές διαδικασίες σε καταρρίψεις των Ορνίθων που εισβάλουν, ακόμα κι όταν έχει υποβληθεί εκ των προτέρων αναλυτικό σχέδιο πτήσης.
Όμως ακόμα κι αν εξέλειπε ο παραπάνω κίνδυνος, οι συνθήκες θα ήταν απαγορευτικές λόγω των δακρυγόνων που χρησιμοποιήθηκαν και εισέπνευσαν σκληροτράχηλοι Κρήτες και πολιτικοί άνδρες.

Έτσι, η σημερινή πτήση περιορίστηκε στο ασφαλές παρελθόν από όπου και η φωτογραφία με τίτλο: Εποχούμενος σε Κυριακάτικη βόλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: