Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Βουτιά στην εικόνα




Η φωτογραφία που βλέπετε αποτελείται από χιλιάδες φωτογραφίες. Κάθε μια από αυτές αποτελείται από χιλιάδες άλλες που κι αυτές με τη σειρά τους αποτελούνται από χιλιάδες άλλες που κι εκείνες δημιουργήθηκαν από χιλιάδες άλλες που κι αυτές….Αν λοιπόν έχετε κάποια συνάντηση, αν έχετε σοβαρές υποθέσεις να διεκπεραιώσετε, αν είσαστε στη δουλειά σας, αν είσαστε με τον/ την αγαπημένο/η σας, αν έχετε το φαγητό στη φωτιά, μην τολμήσετε να κάνετε κλικ εδώ. Θα αρχίσετε τις βουτιές και θα αργήσετε στην συνάντηση, οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν εκκρεμότητες, ο/η αγαπημένος/η θα σας εγκαταλείψει, το φαγητό σας θα καεί… Προσοχή! Είναι άκρως εθιστικό.


Το ψάρεψα από τον Giannis Kafatos κι αυτός το ψάρεψε από το National Geographic κι εκείνο από πολλούς φωτογράφους, που με τη σειρά τους κι εκείνοι, ψαρέψανε τις εικόνες από όλον τον κόσμο.
Υ.Γ. Προσπαθήστε να βρείτε την χαρούμενη φώκια σε κόκκινη παραλία!

20 σχόλια:

Coffeemug είπε...

δίκιο έχεις! κόλλησα, αλλά ευτυχώς ακόμα έχω πολλή ώρα μέχρι να πάω στη δουλειά.
καλημέρα

ippoliti_ippoliti είπε...

Ομορφες "βουτιές" μας επεφύλαξες. Νομίζω πως τις έκανα, θα ξαναπεράσω βέβαια.
Καλημέρα

Τσαλαπετεινός είπε...

coffeemug : Ε… μα, σας προειδοποίησα! Χθες κόλλησα κι εγώ για ώρες με τα μακροβούτια. Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών!


ippoliti_ippoliti : Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ξαναπεράσεις! Εξ ιδίων κρίνω…καλό Σαββατοκύριακο. Μπορεί να συναντηθούμε στο βυθό. ;-)

μ είπε...

Επειδή είμαι πολύ εργατικός και ευσυνείδητος και ασπάζομαι τις συμβουλές σου, το σταμάτησα στο 30%.

Τέρας εργατικότητας λέμε.

(Γκούχου γκούχου)

:P

Τσαλαπετεινός είπε...

Μανος : Εύγε παιδί μου Μάνο! Θαυμάζω την εγκράτεια και την εργατικότητά σου. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες.

Y.Γ. Μήπως έχεις κρυώσει; Αυτοί οι νοτιάδες φταίνε...

Ανώνυμος είπε...

Τι να σας πω τώρα?
Όλοι στο γραφείο μεγενθύνουμε:)))

Μακροβιωτική βουτιά μας δείξατε να κάνουμε;)

Χαιρετώσας

GROUND CONTROL TO MAJOR TOM

Freedom είπε...

Καλλιτέχνη μου

Τώρα που έχω άπλετο χρόνο, η σύνδεσή μου είναι χάλι μαύρο και δεν λέει να κατεβάσει αυτό το ότι-κι-να-είναι. Από Δευτέρα που θα φτιάξει η σύνδεσή μου, θα είμαι στο τρεχάτε ποδαράκια μου! Κοινώς, πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν η μέρα Σάββατο... Απέφυγα για ευνόητους λόγους να αφήσω σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση, σύγκρυο με έπιασε με τις φωτό μέσα από το αεροπλάνο (σαδιστή!)...
Ταξιδάκι εεε; Μια χαρά σε βρίσκω... βρήκες τη μαύρη σου σφυρίχτρα;

Φιλιά

Τσαλαπετεινός είπε...

GROUND CONTROL TO MAJOR TOM : Τελικά το προειδοποιητικό «Μην τολμήσετε να κάνετε κλικ» σε σας λειτούργησε ως πειρασμός- εύχομαι όχι τελευταίος.

Παρακαλώ να μεταφέρετε την καλησπέρα μου σε όλους τους βουτηχτές του γραφείου. Ελπίζω ότι με συντονισμένες κινήσεις θα βρείτε τη φώκια…

Τσαλαπετεινός είπε...

Freedom : Άστα είμαι δυσλεκτικό πτηνό και το «σύνδεση» τρεις φορές το διάβασα «συνείδηση» και φυσικά δε μπορούσα να καταλάβω πώς αυτή «φτιάχνει από Δευτέρα»…
Η ‘πισίνα’ θα μείνει εδώ οπότε μπορείς το επόμενο Σαββατοκύριακο, με γρήγορη συνείδηση να κάνεις τα μακροβούτια σου ανενόχλητη.
Στις εικόνες από ψηλά, λάθος μου που δε σε σκέφτηκα, έπρεπε να βάλω ένα προειδοποιητικό σήμα για να αποφύγεις τον ίλιγγο.

Καλά που μου θύμισες τη σφυρίχτρα! Μόλις τη βρω θα το καταλάβεις, θα ακουστεί μέχρι εκεί!

Καλό απόγευμα, πολλά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Ποιός πειρασμός?
Άκρως προτρεπτικό και εθιστικό το όλο concept:)
Σειρά έχει η κόρη εις την οικεία μου για να... εθιστεί ;)


Αν δεν τα πούμε πάλι...

Ένα όμορφο και "χουχουλιάρικο" ΣΚ να έχετε :)))


GCTMT
(aka GROUND CONTROL TO MAJOR TOM)
-ουφ είναι και μεγάλο-

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Το πρωί τρεις φορές μου άδειασε το νερό στο μπρίκι,είσαι ένας τσαλαπετεινός σαδιστής.
Ακου μην κάνετε κλικ!!

Τσαλαπετεινός είπε...

GROUND CONTROL TO MAJOR TOM: Είδες πονηρός ο τσαλαπετεινός; Μα και εσείς σαν μικρά παιδιά κάνετε. Σας λένε μη κι εσείς εκεί να κάνετε κλικ.

Κρατάω το όμορφο για το Σαββατοκύριακο όσο το χουχούλιασμα ελπίζω να γίνει σε αναπαυτικές βελούδινες βαθιές πολυθρόνων αττικών κινηματογράφων.


Γιαγιά Αντιγόνη : ΤΟ μπρίκι για να πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί. Αλλά λίγο το κακό. Ενώ με την κατσαρόλα, το φαντάζεστε να καεί το φαγητό. Και πώς να δικαιολογηθεί κανείς μετά; Τι να πει; «Ξεχάστηκα στου Τσαλαπετεινού που κάναμε βουτιές» ;

Πολλά φιλιά και καλό απόγευμα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τσαλαπετεινέ σε μεγάλους μπελάδες μας έβαλες, αλλά ωραίους και άκρως σαγηνευτικούς. Το φαγητό δεν το έκαψα, αλλά άργησα περισσότερο από 45' στο ραντεβού με φίλους και το έτερο ήμισύ μου εκνευρίστηκε αρκετά. Χαλάλι όμως. Και επειδή πολύ σε συμπαθώ τσαλαπετεινούλι θα σεβαστώ την επιθυμία σου και θα με βρίσκεις σαν χρυσάνθεμο. Καλό σαββατοκύριακο.

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

Αχ βρε τσαλαπετεινάκο μου.. πριν λίγο καιρο είχα κολλήσει με αυτες τις βουτιές, μετά σιγά-σιγά το ξέχασα, και τώρα έρχεσαι εσύ και μου το ξαναφέρνεις μπροστά μου, κι ενώ έχουν προστεθεί πολλές καινούριες φωτό από την τελευταία μου βουτιά! Με κατέστρεψες!

Μα δεν είναι πραγματικά μαγευτικό;

Να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Yannis Tsal είπε...

Έξυπνο... και με πολιτικό συμβολισμό! Όλες οι εικόνες του κόσμου συνθέτουν το ένδοξο αστέρι του λαϊκού εργατικού στρατού, που θα φωτίσει την παγκόσμια Επανάσταση!

Τσαλαπετεινός είπε...

Χρυσάνθεμο: Σε καλωσορίζω εν χορδαίς και οργάνοις. Στην επιλογή του ψευδωνύμου φαντάζομαι ότι θα σε οδήγησε μια ανθισμένη γλάστρα. Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας τους. Λυπάμαι για το φαί, η καθυστέρηση γεννά προσμονή και καμιά φορά είναι απαραίτητη.

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ : Είναι μαγευτικό. Σαν να είσαι σε ένα όνειρο με πολλές πόρτες τριγύρω σου και επιλέγεις που θα πας χωρίς να ξέρεις τι θα συναντήσεις. Άσε προσπαθώ να απεξαρτηθώ από τις βουτιές. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι!

tsalapeteinos : Ευτυχώς αδελφέ μου εσύ βλέπεις τους πολιτικούς συμβολισμούς! Εγώ περιορίστηκα στον προφανή αστερία που με παρηγόρησε κάπως για το καλοκαίρι που έφυγε και φώτισε τις μέρες μου. ;-)

xomeritis είπε...

fractals ή μορφοκλάσματα

u-hoo / gianniskafatos είπε...

χε χε τι ωραια "πασα" για το λινκάκι!
καλημέρα, να εισαι καλά!

Τσαλαπετεινός είπε...

Thomas Xomeritis : Πρωινός και με δώρα, αλλά φοβάμαι ότι εσύ δεν έκανες βουτιά.


u-hoo / gianniskafatos : Ε! Πώς να αντισταθώ; Λαβράκι ήταν να μην το ψαρέψω;
Καλημέρα και καλές ψαριές!