Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Άσχημο προαίσθημα

-Δεν σε βλέπω κεφάτη αυτές τις μέρες.
- Δεν είμαι…
-Τι συμβαινει;
- Έχω ένα πολύ άσχημο προαίσθημα.
- Έλα τώρα.
- Ναι σου λέω!
-Ανοησίες.
-Τα ίδια έλεγες και στο Μπεν.
- Ποιο Mπεν;
-Μα καλά δεν τον θυμάσαι;
- Αααα, λες για το μικρό που χοροπηδούσε όλη την ώρα;
-Ναι!
-Αλλά τι σχέση έχει αυτός;
-Θυμάσαι την άνοιξη που μας έλεγε τα ίδια;



Μουσική : Powder Puff σύνθεση του Shorty Rogers, από το τρίο Understatement Project, ( Titus Chen , Mimmo de Paola και Burkhard Ruckert )


Bonus track :
Fantasie - an Original

16 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

τρέξτε τέρκις τρέξτε!
καλησπέρα σου! :)

καλλιτέχνης είπε...

Κατι μου λέει ότι δικαίως το έχει το άσχημο προαίσθημα... μου άνοιξες την όρεξη!!!

Γούλα (κατά κόσμον γαλοπούλα) είπε...

Δεν είναι μακριά η μέρα, που ο λαός μας θα ζει σε έναν κόσμο ειρηνικό και δίκαιο, όπου κάθε αθώα γαλοπούλα θα απολαμβάνει την ελευθερία της και δεν θα αγωνιά για την τύχη των παιδιών της κάθε Δεκέμβριο.

Γλεντήστε όσο ακόμα μπορείτε. Η επανάσταση πλησιάζει. Οι γεμιστες σας γαλοπούλες είναι μετρημένες (γεμιστό τσαλαπετεινό, έχετε δοκιμάσει;)

Κάτω η διατροφική χούντα των ανθρώπων! Λευτεριά στις γαλοπούλες τώρα!

Hypericum Perforatum είπε...

καλημέρα σας !

πάντα υπάρχει λύση :
http://i13.photobucket.com/albums/a270/MrFryc/LampTurkey.jpg

Spy είπε...

Θα ήθελα να υπογράψω το μανιφέστο της αποπάνω γαλοπούλας. Μήπως ξέρετε που είναι τα γραφεία της οργάνωσης;

Coffeemug είπε...

λες να γίνουμε χορτοφάγοι;

Yannis Tsal είπε...

Θορυβήθηκα αρχικά αδερφέ, βλέποντας άσχημο προαίσθημα και Μπεν, φοβούμενος δεύτερο κύμα... κρίσης.
http://www.tvxs.gr/v28519

Μάλλον έχω παρασθήσεις, ή τουλάχιστοε υπεροξυμένες τις αισθήσεις από το... σπαθί του Ελευθερωτή!

μ είπε...

Αμερικανιές!
Προσωπικά περιορίζομαι στα ντόπια μοσχάρια και κατσικάκια που δεν έχουν οργανωθεί ακόμα συνδικαλιστικά.

Τσαλαπετεινός είπε...

b|a|s|n\i/a : Καμιά φορά δεν χρειάζεται να έχεις γρήγορα πόδια ή δυνατά φτερά. Αρκεί να έχεις τη εξυπνάδα του πτηνού που εμφανίζεται στο λινκ που παρέθεσε μερικά σχόλια πιο κάτω
η αγαπητή Hypericum Perforatum.
Καλή σου μέρα!


kalitexnis : Αν αυτός ο διάλογος σου άνοιξε την όρεξη, σκέψου τι θα γινόταν με ανάρτηση συνταγής για τη γέμιση και ανάλογη εικονογράφηση!

Τσαλαπετεινός είπε...

Γούλα (κατά κόσμον γαλοπούλα) : Αγαπητή Γούλα, σας καλωσορίζω στη φωλιά και στην συγκεκριμένη ανάρτηση που φαντάζομαι ότι ήταν η αφορμή της επίσκεψής σας. Αν δεν υπήρχε στην παρένθεση αυτό περί γεμιστού τσαλαπετεινού, θα υπέγραφα την διακήρυξή σας ανεπιφύλακτα.
Ελπίζω ότι συμμεριζόμενη τα αισθήματα που μου προκάλεσε αυτή η αναφορά θα προβείτε άμεσα σε απάλειψη της παρένθεσης . Στο μεταξύ σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον αγαπητό κύριο Spy ο οποίος αναζητά εναγωνίως τα γραφεία της οργάνωσής σας.



Hypericum Perforatum : Σας καλημερίζω και σας ευχαριστώ θερμά. Με το λινκ που παραθέσατε συμβάλατε τα μέγιστα στην διαφυγή των συμπαθών πτηνών από την σκληρή και άδικη μοίρα την οποία επιφυλάσσουν ξενόφερτα έθιμα των γιορτινών ημερών. Η εικόνα αυτή σίγουρα θα αποτελέσει έναυσμα και για άλλες ευφάνταστες διεξόδους.

Τσαλαπετεινός είπε...

Spy: Αγαπητέ μου, με συγκινεί αφάνταστα η ευαισθησία την οποία επιδείξατε τόσο αυθόρμητα για το φλέγον ζήτημα των ημερών και την άμεση κινητοποίησή σας. Ήδη έχω ζητήσει από την πρόεδρο της οργάνωσης να έρθει σε επαφή μαζί σας.



coffeemug: Ως πτηνό μη σαρκοβόρο μπορώ να διακηρύξω ανεπιφύλακτα: «Τα φυλλαράκια της μαντζουράνας είναι γλυκά σα φας πολλά»

Τσαλαπετεινός είπε...

tsalapeteinos : Αδελφέ μου!!!
Σε κάθε ονοματοδοσία ήρωα, προβληματίζομαι πολλή ώρα. Ψάχνω βέβαια για ένα όνομα που θα του ταιριάζει αλλά προσπαθώ να είναι κάτι που θα σε δυσκολέψει να βρεις πάτημα, αρχής γενομένης από την αξέχαστη Τάνια. Σήμερα μπορώ να παραδεχτώ πλέον ότι έχω αποτύχει οικτρά.


Μανος: Μεταξύ μας, το γιορτινό έδεσμα και η γέμισή του βρίσκεται πολύ χαμηλά στη λίστα των γευστικών μου προτιμήσεων. Ναι στα ντόπια κρέατα λοιπόν και σε παραδοσιακές συνταγές. Και τι δε θα έδινα τώρα για λίγο απάκι…

Ανώνυμος είπε...

Nα ΄στε καλά. Πολύ με διευκολύνατε να καταλάβω.
Απ΄ το πρωί ξεφυλίζω τσελεμεντέδες κι όλο πέφτω πάνω σε ακατανότητα κείμενα μ΄αυτόν τον τίτλο "Προαίσθημα..."

vague είπε...

Τσαλαπετεινέ,

ίσως δεν έβρισκε εύκαιρο κάποιον άλλο χορτοφάγο μπλόγκερ, δεν ξέρω, αλλά τέλος πάντων δεν φταίω εγώ, αν η Γούλα διάλεξε, ως ασφαλέστερο, το δικό μου σπίτι για να δημοσιεύσει την προκήρυξη.
Με την ευκαιρία θέλω να αναφέρω ότι την ευθύνη της τρομοκρατικής προκήρυξης, αναλαμβάνει (μέσω εμού), η οργάνωση ΙΝ.ΟΡ.ΣΥ (Ινδορνιθικός Ορθόλειρος Συναγερμός), της οποίας αρχηγούλα είναι η γαλοπούλα Γούλα.

Δεν ήταν όμως και τόσο ευχάριστη εμπειρία, σε βεβαιώ. Με ανάγκασε, υπό την απειλή ράμφους, να δημοσιεύσω την προκήρυξη, ειδικά και μόνο στο μπλογκ σου, επειδή, όπως μου είπε, η θέση της οργάνωσης είναι ότι, οι τσαλαπετεινοί είναι πουλημένοι στην εξουσία (εξ ου και η προτροπή για γέμισμά τους), αφού εκτός της φυσικής τους κατασκευής, που είναι πέτσες, φτερά και κόκαλα, επιπλέον κατάφεραν, με τα κελαηδίσματά τους και με άλλα ανίερα τάτσι-μίτσι-κότσι με τους άπτερους φίλους τους, να απαγορευτεί το κυνήγι τους.

Όπως καταλαβαίνεις, είμαι πολύ τρομοκρατημένη για να αναλάβω την πρωτοβουλία να απαλείψω την παρένθεση – δεν έχεις δει τη Γούλα και δεν ξέρεις.
Παρότι φαινόταν να μη με φοβάται, δεν ήταν καθόλου φιλική μαζί μου: "Τι χορτοφάγος και παραπλανητικές σαχλαμάρες είναι αυτές; Το ανθρώπινο είδος είναι σκάρτο από κατασκευής και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου τη φέρει", μου είπε και συμπλήρωσε: "ειδικά εσύ, όλο γνώμη αλλάζεις –μέχρι και στο κουδούνι σου το γράφει- δεν είναι να σ’ εμπιστεύεται διάνος, χριστουγεννιάτικα".


Spy,

όπως θα κατάλαβες, αν δεν θέλουν συμμάχους ούτε καν τα άλλα πτηνά, τι πιθανότητες υπάρχουν να δεχτούν έναν άνθρωπο, ακόμα και αν αυτός είναι ένας υπερκατάσκοπος του δικού σου μεγέθους; Είναι σκληροπυρηνική οργάνωση και πιστεύει ότι μόνο με τρομοκρατία μπορούν οι γαλοπούλες να δικαιωθούν.


Καλά να περάσετε όλοι!!!!!

ippoliti_ippoliti είπε...

Ηθελα μόνο να καταθέσω πόσο μ'άρεσε η ανάρτηση και τα σχόλια όλων. Με καταδιασκέδασαν.
Καλό καλό βράδυ

Τσαλαπετεινός είπε...

ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙ : Τελικά ελπίζω βρήκες την κατάλληλη συνταγή, τα φαγητά να πέτυχαν και τα Χριστούγεννα σου να ήταν υπέροχα.


Riski : Μην ανησυχείς καθόλου. Συμφωνά με καλά πληροφορημένες πηγές η Γουλα που σε κατατρόμαξε ήταν απλώς ένας μεταμφιεσμένος σε γαλοπούλα σκανταλιάρης καλικάντζαρος. Το θράσος τους βλέπεις είναι απίστευτο. Εχουν αρχίσει να πειράζουν και εμάς τους σοβαρούς μπλογκερς. Κάνε υπομονή μέχρι των Φώτων και θα γλυτώσουμε από δαύτη. Καλού κακού όμως να φοράς κράνος γιατί το ράμφος είναι πολύ επικίνδυνο. Ειδικά όταν είσαι μπροστά στον υπολογιστή.


ippoliti_ippoliti: Να είσαι καλά! Ελπίζω να πέρασες υπέροχα τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά να είναι ακόμα καλύτερη. Πολλά φιλιά και την αγάπη μου.