Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Γράμματα, χασάπη!



"...Θα ακολουθήσουν οι 46 δημόσιες βιβλιοθήκες της χώρας, που θα συγχωνευθούν, ώστε να προκύψει πλεονάζον προσωπικό και ως εκ τούτου απολύσεις. Αυτή τη στιγμή στις 46 βιβλιοθήκες υπηρετούν περίπου 200 υπάλληλοι.

Ποιες είναι οι βιβλιοθήκες: Αίγινας, Αρεόπολης, Βυτίνας, Δελφών, Λευκάδας, Μηλιών, Μολάων, Πεταλιδίου, Μήθυμνας, Ζακύνθου, Ζαγοράς, Ανδρίτσαινας, Σάμου, Σιάτιστας, Βέροιας, Χίου, Γρεβενών, Καλαμάτας, Δράμας, Εδεσσας, Ελευθερόπολης, Πύλης, Καρπενησίου, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κόνιτσας, Λαμίας, Ληξουρίου, Λιβαδειάς, Ναυπάκτου, Μυτιλήνης." (iefimerida)


Η αρχική εικόνα από το Delicatessen 1991

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε γράμματα, ούτε βιβλιοθήκες, ούτε σχολεία, ούτε νοσοκομεία! Δεν έχει χρήματα, λέει, το κράτος, πώς να τα λειτουργήσει? Μα τότε, γιατί υπάρχει το κράτος? Αυτό το έρμο το Σύνταγμα, μπορεί κάποιος να το διαβάσει και να δει τους λόγους ύπαρξης του κράτους? Θυμώνω πολύ με πολλά, αλλά αυτός ο αγνωστικισμός που μας καλλιεργήθηκε, με κάνει έξαλλη. Πήγαμε σχολείο, βρε παιδιά! Δεν είμαστε αναλφάβητοι!

Σελιτσάνος είπε...

Ε ναι.Πρέπει επίσης να γίνει ένα νέο κούρεμα στα σχολεία.Δεν μπορεί κάθε κωλοχώρι νά 'χει σχολείο.Αρκούν αυτά στις πρωτεύουσες των δήμων.Επίσης αυτή η ιστορία με τα Κέντρα Υγείας και τα αγροτικά ιατρεία έχει παραγίνει.Κάθε κωλονήσι έχει ΚΥ,για να πηγαίνουν να κάνουν διακοπές τα λαμόγια οι γιατροί.Τέλος κι αυτές οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων και τα ΚΑΠΗ πολύ μου τη δίνουν.Εξάλλου όποιος είναι άξιος θα προχωρήσει.Οι άλλοι ας προσέχανε.

Yannis Tsal είπε...

Τσκ τσκ πολλή δυσπιστία βρε παιδί μου. Για να προωθήσει τα... e-books το κάνει! Μετά τις ηλεκτρονικές φορολογικές δηλώσεις, και ηλεκτρονικά βιβλία!