Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Αποκριάτικη Κολεξιόν

Η παγκόσμια οικονομική κρίση δε θα μπορούσε παρά να επηρεάσει και το λαμπερό κόσμο της μόδας . Ο Τσαλαπετεινός κινούμενος στο γενικότερο κλίμα λιτότητας, σχεδίασε, ετοίμασε και σας παρουσιάζει σήμερα το πρώτο μοντέλο της κολεξιόν του για τις φετινές Αποκριές. Αν η ανταπόκριση του κοινού αποδειχτεί ικανή, θα υπάρξει και συνέχεια στο ίδιο πνεύμα περικοπής δαπανών.

Πρόκειται για ένα ανάλαφρο φόρεμα, άνετο για όλες τις ώρες και τις μέρες της Αποκριάς με υφέρπουσα ρομαντική διάθεση. Το ‘ύφασμα’ θροΐζει ανέμελα κατά την κίνηση και αντανακλά έντονα το φως με αποτέλεσμα, μια εμφάνιση που δε θα περάσει απαρατήρητη. Το μπούστο είναι εφαρμοστό τονίζοντας τις φυσικές ή πρόσθετες καμπύλες της περιοχής, ενώ από τη μέση και κάτω αρχίζει να κλοσάρει φτάνοντας κολακευτικά μέχρι το μέσον της γάμπας, μήκος που ενδείκνυται κυρίως για τους ψηλούς καρναβαλιστές. Τα μανίκια σε φούσκα δεν είναι παρά μια υπόμνηση, μια νοσταλγία αθωότητας. Η φαρδιά ζώνη στο χρώμα του φραμπαλά δένει πίσω σφιχτά σε ένα μεγάλο εντυπωσιακό φιόγκο και αναδεικνύει τη μέση.

Θα το συνδυάσετε απαραιτήτως με ασορτί παπούτσια και καπέλο – πάντα καλυμμένα με σακούλα της ίδιας αλυσίδας supermarket- και για πιο βραδινές εμφανίσεις με μια μπέρτα ανάλαφρη από δύο μεγάλες σακούλες σκουπιδιών ενωμένες στο χρώμα πάντα του φραμπαλά.

Είναι προφανές ότι μπορεί κανείς να αυτοσχεδιάσει και να προσαρμόσει τη συγκεκριμένη δημιουργία στο σωματότυπό του και στο είδος της εξόδου που πρόκειται να πραγματοποιήσει.

Το εικονιζόμενο φόρεμα δημιουργήθηκε μόνο σε 11 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα ενώ τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν υπάρχουν σε κάθε σοβαρό σπίτι: σακούλες super market και σκουπιδιών και ένα συρραπτικό με μπόλικα ανταλλακτικά.

Μετά τη χρήση μπορείτε να το φυλάξετε για του χρόνου- δε θα χρειαστεί καθαριστήριο γιατί είναι πλύνε βάλε - ή απλώς να το πετάξετε σε κάδο ανακύκλωσης. Α! κι επειδή σίγουρα θα σας ρωτήσουν τι έχετε ντυθεί αν χρησιμοποιήσετε σακούλες της συγκεκριμένης αλυσίδας μπορείτε να απαντήσετε ευθαρσώς: Βασιλοπούλα!

14 σχόλια:

maximus είπε...

Πολύ καλό! Νομίζω θα πήγαιναν πολύ και γαλάζιες σακουλίτσες στα πόδια, σαν αυτές που φορούν όσοι μπαίνουν στην εντατική.

Τσαλαπετεινός είπε...

Συμφωνώ απολύτως αρκεί να καλύπτει πλήρως το παπούτσι- το χρώμα δένει μια χαρά!
Αλλά προσοχή- γλιστράνε πολύ οι άτιμες!

xomeritis είπε...

Μ' ένα βετέξ καλό είναι να το περάσεις. Εδώ φοριούνται τα ντελέζ πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!
Θα ήθελα να κάνω μια παραγγελία για ένα γκρουπ λιλιπούτειων καρναβαλιστών στην Πάτρα, από αυτούς που περνάνε μπροστά από την πλατεία με εκείνο το κτήριο...
Πόσο κάνει τελικά;

Τσαλαπετεινός είπε...

*Thomas Xomeritis: Σωστά, ένα απαλό πέρασμα με υγρό βετέξ καλά στραγγισμένο και σιδέρωμα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Εκεί? Πού;
ντεζέλ? Τί;(Μήπως Ζιλ)

Τσαλαπετεινός είπε...

* Spastos Petalakis

Η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου είναι 1,4 ευρώ + ΦΠΑ και έξοδα μεταφοράς στην περίπτωση που δεν τα παραλάβετε ο ίδιος από το ατελιέ.
Για μεγάλες παραγγελίες- άνω των 5 τεμαχίων δηλαδή- μπορώ να σας κατεβάσω την τιμή στα 0, 98 +ΦΠΑ κι αυτό είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω, μη μου ζητήσετε χαμηλότερη τιμή- δεν βγαίνω!

Περιμένω αναλυτική κατάσταση με την παραγγελία καθώς και τα μεγέθη των λιλλλιπούτιων καρναβαλιστών.

Margo είπε...

Α! Μα θα γίνει η Βασίλισσα του Καρναβαλιού! Ίσως γίνει και ο νέος τρόπος διαφήμισης και αντί να τη πληρώνεις να σε πληρώνουν για να τη φοράς:)) Καταπληκτική!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντέλιει, η "βασιλοπούλα" ήταν μια έξυπνη, αστεία και οικονομική πρόταση ή διαφήμιση για να δεχτείς παραγγελίες;

Τσαλαπετεινός είπε...

Καλως ήρθατε Margo!
Σας περίμενα από τη στιγμή που είδα στα του οίκου σας τον Τζόνι με το όπλο του...
Διακρίνω κοινές απόψεις με τον κύριο Δήμου και χαίρομαι...
Στην περίπτωση πάντως που δεν έχω σύντομα προτάσεις από αλυσίδες καταστημάτων για σοβαρή χρηματοδότηση θα βάψω με σπρέι τη στολή σε ένα βαθύ βυζαντινό μπορντό.

Τσαλαπετεινός είπε...

meli: Στις μεγάλες στιγμές του ένας καλλιτέχνης οδηγείται από την έμπνευση, το πάθος και όχι από την πιθανότητα κέρδους!

Αν στη συνέχεια όμως αυτό προκύψει είναι ευχής έργον. Η αγορά μυρίζεται τις 'καλές ιδέες' , ειδικά όταν οι τιμές είναι καταπληκτικές όπως θα διαπίστωσες.

xomeritis είπε...

Βέλγιο. Delheuse είναι η βελγική αλυσίδα που αγόρασε τον Βασιλόπουλο.

Τσαλαπετεινός είπε...

*Thomas Xomeritis:
Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν Deleuze Gilles! Απο χθες ψάχνω να βρω τι ήθελε να πει ο ποιητής.
σε ευχαριστώ

Ιφιμέδεια είπε...

Εξαιρετικό! Έχω μείνει να το θαυμάζω!!!!

Τσαλαπετεινός είπε...

Ιφιμέδεια : Είδες από πότε μιλούσα για κρίση; Είδες από πότε είχα αρχίσει τις περικοπές;

;-)