Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Η ώρα της κάλπης





Βουλευτικές Εκλογές
4.10.2009

13 σχόλια:

habilis είπε...

Δαγκωτό βλέπω !

b|a|s|n\i/a είπε...

α σήμερα είναι; ;))
βόλτα με μόμπυ και πάμε μετά. να τον ρωτήσω και στο πάρκο τι να ψηφίσουμε. καλημέρα σου!

Margo είπε...

Πωπωω δύο μέρες έλειψα και έχασα τόσες αναρτήσεις;;;;;
Βλέπω σε εμπνέουν οι εκλογές τσαλαπετεινάκο:))
Άντε και με τη νίκη!!

vague είπε...

Η ώρα της κάλπης...

...η κάλπικη ώρα

δε βαριέσαι, όλα για τους ανθρώπους είναι.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Τι κρίμα που ένας τσαλαπετεινός δεν φέρνει την άνοιξη και την ελπίδα σε μια παντελώς ευνουχισμένη και απαθή κοινωνία.

navarino-s είπε...

Έρχεται κανείς με φόρα: "να δούμε τι λέει ο τσαλαπετεινός για τις εκλογές" και τον περιμένει μια τόσο ευχάριστη έκπληξη με το πανέμορφο σκίτσο!!! Είθε λοιπόν ευχάριστη να είναι και η βραδιά αυτή για όσους αγωνίζονται και ελπίζουν!

Yannis Tsal είπε...

Μπράβο αδερφέ, το κράτησες αρκετή ώρα πάνω από την κάλπη για να το πάρουν καλά οι κάμερες!

Freedom είπε...

Καλλιτέχνη μου

Πες μου οτι δε μετάνιωσες!

Φιλιά πολλά!

Τσαλαπετεινός είπε...

b|a|s|n\i/a: Ελπίζω να ψήφισες σύμφωνα με τις υποδείξεις του μόμπυ και να είδατε μετά μαζί και τα αποτελέσματα. Καλημέρα!

Margo : Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά πριν από λίγο ανέβασα κι άλλο ποστ. Έχω πάρει ρυθμό για τα καλά. Τώρα που τελείωσαν οι εκλογές να δω τι θα κάνω!


Συνοδοιπορος : Όπως τα λες: όλα για τους ανθρώπους και τα βάσανα κι οι στεναχώριες και οι εκλογές και οι νίκες και οι ήττες και τα άκυρα και τα λευκά και οι εφορευτικές επιτροπές και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και…


Ανώνυμος: Πού να τα καταφέρει να φέρει την άνοιξη. Εδώ προσπαθεί να σας πείσει να αποκτήσετε ένα ψευδώνυμο, σας παρακαλάει γονυπετής αλλά εσείς τίποτα…απαθής στις παρακλήσεις μου.

Τσαλαπετεινός είπε...

navarino-s : Καλημέρα! Εσείς μπήκατε με φόρα χθες το απόγευμα; Ο τσαλαπετεινός το μόνο που θα μπορούσε να πει την ημέρα των εκλογών είναι : «ψηφίστε!» (Πάντως ο καιρός και χθες ήταν μια χαρά για μπάνιο αλλά δεν παρέσυρε τελικά τον κόσμο πάλι στις παραλίες)

tsalapeteinos : Δεν το κατάλαβες; Εσύ είσαι στο σκίτσο! Είναι αυτό το δικό μου λοφίο; Είναι αυτή η δική μου ουρά; Για κοίταξε λίγο στον καθρέφτη. (Ε! δε μπορώ να ποζάρω και να σκιτσάρω συγχρόνως.)


Freedom : Μήπως με πέρασες για κείνον που μόλις βγήκε από το εκλογικό κέντρο, άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω ζητώντας να βγάλουν το ψηφοδέλτιο από την κάλπη για να ξαναψηφίσει; Το έμαθες δε μπορεί να μην το έμαθες.
Συνήθως μετανιώνουμε μερικούς μήνες αργότερα. Αυτός χθες κατέρριψε όλα τα ρεκόρ.

Καλή σου μέρα!

συκοφάγος είπε...

Oι εκλογές διεξήχθησαν σε ηπιο και πολιτισμένο κλίμα.

Η συμβολή σας στην εμπέδωση της δημοκρατίας ήταν καθοριστική.

Σας ευχαριστούμε.

υ.γ. Πώς μπορούμε να σας πείσουμε να δώσετε τούτο το σκίτσο;

Αν σας τάξω εφ' όρου ζωής παστοκύδωνο και θυμαρίσιο μέλι, θα σας συγκινήσω άραγε;

Yannis Tsal είπε...

Α πα πα, δεν είμαι εγώ, έχω όλα τα φτερά κοκκινόμαυρα! Αν λοιπόν δεν ήσουν ούτε εσύ ο... ψηφοφόρος, ποιος μπορεί να ναι; Υποψήφιος σφετεριστής; Θα υποβάλω ένσταση στο εκλογοπτηνοδικείο!

Τσαλαπετεινός είπε...

sikofagos : Για μιας χρονιάς παστοκύδωνο και θυμαρίσιο μέλι, όλα τα σκίτσα δικά σας! Υποψιάζομαι όμως ότι σας ενδιαφέρει αυτό το σκίτσο περισσότερο από όλα τα άλλα γιατί απεικονίζει τον αδελφό μου και συνεταίρο σας, παρ` όλο που ο ίδιος το αρνείται και δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του σε αυτό.

tsalapeteinos : Βάφεις τα φτερά σου αδελφέ μου; Τα ωραία ασπρόμαυρα φτερά σου; Δεν το περίμενα αυτό!