Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Ο γύρος του κόσμου με μια είδηση


Greeceseals deal on new coalition (Νότιος Αφρική)Μουσική: I wish I knew, σύνθεση των  Harry Warren και Mack Gordon με το τρίο του Bill Evans
10 σχόλια:

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

Πάντως, αν το σκεφτείς, όλος ο κόσμος κρεμόταν από τα χείλη του χειρότερου ρήτορα έλληνα πολιτικού της ιστορίας μας. Νομίζω πως ποτέ πάλι τόσοι πολλοί δεν περίμεναν ν' ακούσουν τι θα πει ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να μιλήσει...

Soduck είπε...

Ξεκίνησα να σε διαβάζω λίγο πριν το καλοκαίρι. Και ήταν έτσι όπως το λέω. Σε διάβαζα. Με ενδιαφέρον. Μετά ήρθε το καλοκαίρι. Και δε σε διάβαζα απλώς αλλά σε απολάμβανα. Είχε το βλέμμα σου απίστευτη τρυφερότητα. κι αυτό φαινόταν απ όσα έβλεπες και απ το πως τα έδειχνες. Και κείνη η τρυφερότητα μεταγγιζόταν και στη δική μου ματιά στον κόσμο. Και μετά γύρισες. Και όπως άλλαξε ο περίγυρος, άλλαξε και το βλέμμα σου. Και έγινε πικρό - με το δίκιο του σαφώς - αλλά ήθελα να σου πω, πως είναι τόσο έντονη η διαφορά που με εντυπωσίασε.
Με στεναχωρεί - όχι μόνο για σένα αλλά για όλους μας. Απλά ήθελα να στο πω.

Καλημέρα να έχουμε.

renata είπε...

Χμ. Χαρά στο πρόσωπο που περίμεναν να μιλήσει ...

apos είπε...

Προσθέτω και το πρωτοσέλιδο της αργεντινής Página12: «A Papandréu, lo hicieron puré». Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν τι θα πει η τελευταία λέξη...

Yannis Tsal είπε...

...και ένα προωτοσέλιδο από τα blogs!
http://www.drseeng.com/2011/11/blog-post_07.html

Τσαλαπετεινός είπε...

Γιώργος Κατσαμάκης: Ξέρεις τι σκέφτομαι Γιώργο; Ότι αν όλο αυτό που ζήσαμε όλες αυτές μέρες ήταν παράσταση, θα είχαμε σηκωθεί από τις θέσεις μας στο δεκάλεπτο και θα φωνάζαμε: “Τα λεφτά μας πίσω ρε!”

Τσαλαπετεινός είπε...

Soduck: Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για το σχόλιό σου. Με προβλημάτισε κι έκανα αναδρομή στα ποστ των τελευταίων μηνών. Νομίζω ότι ελάχιστες στιγμές άφησα το βλέμμα μου να γυαλίζει οργισμένο· μια περίπτωση ήταν το ποστ Ραφαέλα Μερέντα. Πικρό όμως δεν νομίζω ότι έγινε. Προσπαθώ πολύ πάντως να διατηρήσω το ηθικό ακμαίο...Να σαι καλά. ;-)

Τσαλαπετεινός είπε...

renata: Κι εγώ που περίμενα να πεις: 'μπράβο βρε τσαλαπετεινέ, έφτασες μέχρι τη Νότιο Αφρική για να βρεις πρωτοσέλιδα.” ;-)


apos: Αν δεν ήταν αργά θα σου χτυπούσα εκείνο το βράδυ που έψαχνα, για να σε ρωτήσω για τον τύπο της Αργεντινής. Τώρα πάντως η pàgina |12 λέει Papademos, el elegido para el ajusteYannis Tsal : Εσύ περίμενα να φέρεις λινκ από το gramma international ;-)

renata είπε...

Νόμιζα πως εννούνταν το : "Μπράβοοο!" :)

Τσαλαπετεινός είπε...

renata: Η απάντηση ήταν δόλωμα για να δω πόσο γρήγορα θα αντιδράσεις.
Άψογη!!!

;-)